Lofoten ungdomstings reisebrev fra Røst

Her kan du lese Lofoten ungdomstings reisebrev fra sin reise til Røst 6. og 7. juni i år.

Den 6. juni 2023 dro medlemmene av Lofoten Ungdomsting (LUT) til Røst for sitt andre årlige fysiske møtet. Dette møtet ble også brukt for å samle ungdommene fra ungdomsrådene i regionen til en felles samling. På grunn av at temaet for turen var bærekraft, prøvde man å reise på en så miljøvennlig måte som mulig. Derfor var det en buss som kjørte fra Svolvær som plukket opp dem som skulle være med på turen til Moskenes hvor veien gikk videre med ferge til Røst. .......

Du kan lese hele reisebrevet i vedlegget!

LUT - Reisebrev fra Røst
Publisert

Andre artikler

Interkommunalt klimanettverk Lofoten

Lofotkommunene har gått sammen i et klimanettverk med støtte fra Miljødirektoratets Klimasatsprogram siden 2019. Startskuddet kom i april 2018, med en plannettverksamling om kommunenes klimaarbeid.

Les mer

Lofotrådets årsrapport

I Lofotrådets årsrapport for 2021 forteller vi om mye av det vi gjør og rapporten viser et svært aktivt interkommunalt politisk råd som også oppnår gode resultater.

Les mer

7 av 10 lofotinger vil kutte i egne utslipp

Folk i Lofoten er mer villig til å kutte i egne utslipp enn andre nordmenn. Og for bilforhandlerne er det bare å stålsette seg: Hver tredje lofoting planlegger å bytte til elbil i løpet av de neste to årene.

Les mer