Lofoten ungdomstings reisebrev fra Røst

Her kan du lese Lofoten ungdomstings reisebrev fra sin reise til Røst 6. og 7. juni i år.

Den 6. juni 2023 dro medlemmene av Lofoten Ungdomsting (LUT) til Røst for sitt andre årlige fysiske møtet. Dette møtet ble også brukt for å samle ungdommene fra ungdomsrådene i regionen til en felles samling. På grunn av at temaet for turen var bærekraft, prøvde man å reise på en så miljøvennlig måte som mulig. Derfor var det en buss som kjørte fra Svolvær som plukket opp dem som skulle være med på turen til Moskenes hvor veien gikk videre med ferge til Røst. .......

Du kan lese hele reisebrevet i vedlegget!

LUT - Reisebrev fra Røst
Publisert

Andre artikler

Nytt ungdomsting er konstituert med en kraftig appell til Kjerkol og Helse Nord

Et nytt og engasjert Lofoten ungdomsting har blitt konstituert, og de kommer nå med en kraftig appell til helseminister Ingvild Kjerkol og Helse Nord.

Les mer

Nytt Lofotråd konstituert

Nytt Lofotråd er nå konstituert under Lofotrådets møte i Sørvågen 1.-2. november. Her møttes de nye ordførerne i Lofoten for første gang, sammen med varaordførere, opposisjonsledere, kommunedirektører og sekretariatet i Lofotrådet.

Les mer

Lofotungdommen: - Vi må beholde akuttmottaket vårt!

I saken om akuttmottak ved Gravdal sykehus er det mange ulike synspunkter, men vi ungdommene i Lofoten ungdomsting(LUT) er klare på våre meninger. Vi vil beholde akuttmottaket, og vi er redde for hva som kan skje om det blir stengt ned.

Les mer