Lofoten ungdomsting er konstituert

Under Lofotrådets møte i Sørvågen reetablerte denne flotte ungdomsgjengen Lofoten ungdomsting (LUT). Vi gleder oss stort og ser frem til flott og lærerikt samarbeid med ungdommen. Adelen Berntsen Ekrem (Moskenes) ble valgt som leder og Linnea Nilsen (Røst) nestleder.

LUT deltok på Lofotrådsmøte 5-2022 i Sørvågen, Moskenes. Her konstituerte de seg, presenterte seg for Lofotrådet og arbeidet med Lofoten - De Grønne Øyene. Ungdommene gav også ordførerne i Lofoten klar beskjed om hva som er viktig for ungdommen - og kom med sine forslag til hvordan Lofoten bør jobbe for å nå målene i De Grønne Øyene.

Lofoten ungdomsting 2022-2023 består av:

Leder: Adelen Berntsen Ekrem (Moskenes)

Nestleder: Linnea Nilsen (Røst)

Sekretær: Alicja Kawa (Moskenes)

Sosiale media ansvarlig: Sofie Fagerhaug (Vågan)

Øvrige medlemmer

Ian Ekrem-Åsland (Røst)

Elias Wiik og Leander Fossli (Vestvågøy)

Tiril Oksholen (Vågan)

Sarah Therese Johansen og Ludvik Rørtveit Mekiassen (Flakstad)

Helle Bensvik og Rikke Eikseth (Værøy)

Denne gjengen var samlet til konstituering av LUT i Sørvågen:

Øverst fra venstre -Leander Fossli, Ludvik RørtveitMekiassen, Tiril Oksholen, Sofie Fagerhaug, Elias Wiik og Ian Ekrem-Åsland

Nederst fra venstre -Turid Aksberg (ungdomskoordinator),Adelen Berntsen Ekrem (leder), Linnea Nilsen og Alicja Kawa

Publisert

Andre artikler

Nytt ungdomsting er konstituert med en kraftig appell til Kjerkol og Helse Nord

Et nytt og engasjert Lofoten ungdomsting har blitt konstituert, og de kommer nå med en kraftig appell til helseminister Ingvild Kjerkol og Helse Nord.

Les mer

Nytt Lofotråd konstituert

Nytt Lofotråd er nå konstituert under Lofotrådets møte i Sørvågen 1.-2. november. Her møttes de nye ordførerne i Lofoten for første gang, sammen med varaordførere, opposisjonsledere, kommunedirektører og sekretariatet i Lofotrådet.

Les mer

Lofotungdommen: - Vi må beholde akuttmottaket vårt!

I saken om akuttmottak ved Gravdal sykehus er det mange ulike synspunkter, men vi ungdommene i Lofoten ungdomsting(LUT) er klare på våre meninger. Vi vil beholde akuttmottaket, og vi er redde for hva som kan skje om det blir stengt ned.

Les mer